Mixhold i Hørsholm med opstart tirsdag d. 5. marts kl. 19.00
Træning på stor indhegnet bane i Grønnegade, Hørsholm, eller inden for 5-10 minutters kørsel derfra. 

Dette hold er et mixhold med fokus på Rally lydighed, der er godt til at styrke samarbejdet mellem hund og fører, og Nose Work, hvor hunden trænes i at finde specifikke dufte i forskellige miljøer. Træningen suppleres med lydighed og evt. andre former for aktivering.

Niveau: 
I Rally arbejder vi med de nye og gamle skilte i Begynder- og Øvet-klassen. 
I Nose Work må hunden meget gerne være på ren duft (lavendel), men det vigtigste er, at den har en vis rutine i søgeadfærd.
I lydighed arbejder vi primært med øvelserne fra DKK's lydighedsprogram LP1 (evt. LP2). Hvis nogen har behov for at træne hverdagslydighed (gå pænt ude at trækkem sit/dæk, ...), gør vi selvfølgelig det :-) 
OBS! Husk ved tilmelding at angive nuværende kendskab og niveau. 
Hold MH1901 er samme niveau, men en time tidligere.

Som regel træner vi en form for aktivering (Rally, Nose Work, ...) de første ca. 45 min. af timen og afslutter med lydighed. Træningen tilpasses den enkelte hund og dens ejer, så det er hyggeligt og lærerigt for alle. 

Der er tale om et lille hold med max 6 kursister. 

Hold MH1902
Træning tirsdage kl. 19.00-20.00 d. 5/3, 12/3, 19/3 og 26/3. 
Pris 675 kr. inkl. moms.

Venligst udfyld tilmeldingsblanketten med information om din hund og dig, samt nuværende kendskab til Rally og Nose Work, og indbetal kursusgebyret med MobilePay 17340 (5 cifre!) eller bankoverførsel til konto 3409 11276385 med angivelse af holdnr. MH1902 og hundens navn.

Tilmelding er bindende, og kursusgebyret refunderes ikke. 
Yderligere information pr. mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 28 35 33 38.