Rally Begynder/øvet med opstart fredag d. 23. februar kl. 16.15.

Rally er en hyggelig og sjov hundesport, som styrker samarbejdet mellem hund og ejer. 
En bane består af forskellige skilte, som hver viser en lille lydigheds/trick-øvelse, der skal udføres, før man går videre til næste skilt. 
Det er tilladt at rose, opmuntre og guide hunden undervejs, og der er ikke de samme krav til præcision som til traditionel lydighed. 

På dette hold arbejder vi videre med skiltene i Begynder- og Øvet-klasserne, ser på delmomenterne, sætter dem sammen til de færdige øvelser og prøver at gå baner (både små korte baner og officielle Begynder/Øvet-baner, afhængigt at kursisternes niveau). 

Det forventes, at hundeføreren har forudgående kendskab til Rally og øvelserne i begynderklassen.
Træningen tilpasses den enkelte hund og fører. Det er derfor vigtigt, at du ved tilmelding oplyser om hundens og dit nuværende niveau.

I begynderklassen har hunden snor på. Øvet er uden snor. Men dette er bare træning, så du gør det, der passer bedst for din hund og dig :-)

Max 6 kursister på holdet.

Hold RV2402 tilmelding og tider
Træning kl. 16.15-17.15 fredag d. 23/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3 og 5/4.
Pris kr. 1.320,- inkl. moms. 

Venligst udfyld tilmeldingsblanketten med information om dig og din hund, samt nuværende kendskab til Rally, og indbetal kursusgebyret til bankkonto 3409 0011276385 med angivelse af holdnr. RV2402 og hundens navn.

Tilmelding er bindende, og kursusgebyret refunderes ikke.
Yderligere information pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 28 35 33 38.