Mixhold i Vedbæk & omegn med opstart tirsdag d. 18. august kl. 16.50
Træning på stor indhegnet bane i Vedbæk, eller max 10-15 minutters kørsel derfra. 

Dette hold er et mixhold med fokus på Nose Work, hvor hunden trænes i at finde specifikke dufte i forskellige miljøer, og Rally lydighed, der er godt til at styrke samarbejdet mellem hund og fører.
Træningen suppleres med lydighed. 

Vi kommer sandsynligvis også til at arbejde lidt med Hoopers (en form for skånsom agility uden spring) og Mantrailing (personsøg). 

Niveau:  
Forudgående kendskab til Nose Work og Rally ikke nødvendigt, men det forudsættes, at hunden har et godt fundament inden for træning (f.eks. har gået på hvalpe/unghundehold).
I Nose Work lægger vi ud med godbidssøg eller "parret duft" (godbidder og lavendel), afhængigt af den enkelte hunds niveau.
I Rally arbejder vi primært med skiltene i Begynder-klassen. 
I lydighed arbejder vi primært med øvelser fra DKK's lydighedsprogram LP1 (evt. LP2). Hvis der er behov for at træne hverdagslydighed (gå pænt uden at trække, kom når der bliver kaldt, sit/dæk, ...), gør vi selvfølgelig det :-) 

OBS! Husk ved tilmelding at angive nuværende kendskab og niveau. Hvis din hund allerede har en vis erfaring, tilpasses træningen naturligvis! Det skal være hyggeligt og lærerigt for alle.

Der er tale om et lille hold med max 6 kursister. 

Hold MV2007
Træning tirsdage kl. 16.50-17.50 d. 18/8, 25/8, 1/9, -, 15/9, 22/9 og 29/9.
Pris 1050 kr. inkl. moms.

Venligst udfyld tilmeldingsblanketten med information om din hund og dig, samt nuværende kendskab til Rally, Nose Work og lydighed, og indbetal kursusgebyret til bankkonto 3409 11276385 med angivelse af holdnr. MV2007 og hundens navn.
OBS! Kontakt mig hvis du ønsker at betale med MobilePay.

Tilmelding er bindende, og kursusgebyret refunderes ikke. 
Yderligere information pr. mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 28 35 33 38.