Du er altid velkommen til at kontakte mig.

 

Nicedog ApS

v/Susanne Bagger-Sørensen, eksamineret instruktør og adfærdsrådgiver fra Hund & Træning, eksamineret Nosework- og Rallyinstruktør 

 

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mobil: 28 35 33 38

 

Bankoplysninger:

Danske Bank

Reg. nr. 3409 kontonr. 0011276385

 

CVR 35 24 91 92

 

 

Find holdnr. under "Hold og kurser" og udfyld nedenstående blanket.

Derefter indbetales kursuskontingentet med bankoverførsel til 3409 0011276385 med angivelse af hundens navn, holdnr. og dit fornavn.
Inden for et døgn sender jeg en bekræftelse på, at du har plads på holdet.

Tilmelding er bindende.

På forhånd tak for din interesse - og velkommen :-)


Hvis du har spørgsmål, bedes du sende mig en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende sms / ringe til 28 35 33 38. Tak :-) 

Kursustilmelding

Holdnr. * (se under Hold og kurser) 
Dit navn * 
Adresse (inkl. postnr./by) * 
Mobilnr. * 
Din E-mail * 
Hundens navn, alder, race og køn. Steriliseret/kastreret? 
Ønsker og forventninger samt øvrige beskeder. 
Hvor har du hørt om Nicedog? 
  Send me a copy
    


Nicedog tilbyder hundetræning i Nordsjælland, baseret på positive træningsmetoder. Jeg er eksamineret adfærdsrådgiver (2-årig uddannelse) og instruktør (1½ årig uddannelse) fra Hund & Træning. Desuden er jeg eksamineret Nose Work- og Rally-instruktør. Inden jeg startede op med hundetræning i eget regi, var jeg træner i DcH.

Jeg har store indhegnede træningspladser i Vedbæk og starter hold året rundt. 
Primært fokus er på hvalpehold, unghundehold og lydighedshold, herunder familiehundetræning og konkurrencelydighed (LP). Jeg underviser også i Rally, Nose Work og andre former for aktivering.

Der er max 6 hunde på hvert hold. Det giver hundene de bedste muligheder for at koncentrere sig og mindsker ventetiden. 

Hvis du ønsker hjælp til et specifikt træningsproblem, lige har fået en hvalp hjem, ikke kan få hverdagen til at passe sammen med holdtræning eller lignende, er der mulighed for enetimer.

Se de aktuelle hold under Hold eller gå direkte til tilmeldingsblanketten, hvis du allerede kender holdnummer.

Kontakt mig
 hvis du har særlige træningsønsker.

Velkommen :-)

   

 

Baggrunden

Det lyder som en floskel, at hunde altid har betydet kolossalt meget for mig. Ikke desto mindre er det sandt! Det var derfor et kæmpestort øjeblik i mit liv, da vi d. 2. januar 1982 tog til kennel Chen-Rezi i Skibby for at hente barndomshjemmets hund, en tibetansk terrier. Han var fra E-kuldet. Vi valgte at kalde ham E-Chien (Æ hund!), i daglig tale Frynse.

Min interesse for hundetræning blev for alvor vakt, da jeg i 2011 kom til den lokale DcH-afdeling for at træne lydighed med min dengang 2½ år gamle hovawart, Zenta - den anden hovawart i rækken. Her mødte jeg nogle fantastiske mennesker, som har haft kolossal stor betydning for mig og for mit hundeliv, og som introducerede mig for klikkertræning og positive træningsmetoder. I raketfart kom jeg i bestyrelsen, blev føl og sidenhen træner og formand. Begge poster forlod jeg i slutningen af 2014 af hensyn til Nicedog hundetræningen.

Zenta var en glad action-hund, helt frem til vi måtte tage afsked med hende, da hun var 14 år. Træningsmæssigt prøvede jeg lidt af hvert med hende. DcH-lydighed, LP, spor, agility, kropskontrol osv. Hun bestod LP1 og DcH C-klassen. Desuden blev hun med logrende hale Rally Begyndermester (RBM) og Rally Øvet Mester (RØM). På sine ældre dage trænede hun primært Nose Work, Mantrailing (personsøg) og Rally. Som 10-årig fandt hun ud af, det var sjovt at tage på udstilling. Hun holdt fest, rullede sig fornøjet i græsset, fik børstet det værste skidt af, skød brystet frem og gik ind i ringen og præsenterede sig flot :-) På den måde blev hun på ingen tid veteran-champion (DKVECH).

I august 2015 fødte Zenta sit andet kuld hvalpe i min kennel Hovafreude. Der var tre pragtfulde tævehvalpe i kuldet, men Smilla valgte os, og Zenta valgte hende. Der var derfor ingen tvivl om, hvilken hvalp vi skulle have :-) Jeg træner konkurrencelydighed med Smilla. 4 måneder gammel var hun som miljøtræning til sin første uofficielle lydighedskonkurrence og klarede det super flot. Lige efter hun fyldte 10 måneder, stillede jeg for sjov op med hende til officiel LP1-konkurrence. Helt overraskende fik hun en flot 2. præmie og blev nummer 6 af 17 deltagende hunde! Hun har efterfølgende bestået LP1 som 1. vinder på dagen :-) LP2 er ligeledes bestået. 13 måneder gammel fik hun 3. oprykning i rally og blev dermed Rally Begynder Mester (RBM). På sin 2-års fødselsdag blev hun RØM Rally Øvet Mester - og vandt i øvrigt LP2! Lydighedsdisciplinerne suppleres med Nose Work, hvor hun har bestået NW1 og været til konkurrencer i NW2. 

I maj 2021 hentede jeg min første blonde hovawart, Hope, i Tyskland. Hun er efter gode arbejdslinjer, så der kan være knald på! Men hun har en formidabel tænd/sluk-knap. Og så er hun den sødeste, smukkeste og kæreste hundepige :-) Hendes primære konkurrencedisciplin er lydighed. Hun bestod LP1, da hun var 11 måneder, og LP2 lige efter hun fyldte 2 år, så nu træner vi LP3. Hopes flotte lydighedsmeritter har ført til en udtagelse til det internationale hovawartforbunds VM i efteråret 2023! Vi stiller i FCI Class 2, som i høj grad svarer til den danske LP3, men bedømmes som den danske eliteklasse (FCI Class 3)! Jeg er mega stolt over, at vi er udtaget til VM, og vi arbejder ihærdigt på at få styr på programmet og alle de øvrige forhold til en prøve af den kaliber, men det vigtigste for mig er, at vi har det sjovt og hyggeligt, og at min hund er tryg og glad. 
15 mdr gammel blev Hope Rally Begyndermester. Når der er tid til det, træner hun desuden Nose Work. Ud over det har hun allerede opnået flere udstillingstitler, bl.a. Dansk Junior Champion. 

Om alt går vel, bliver Hope vores kommende avlstæve. I min kennel har jeg fokus på sunde racetypiske hunde, socialisering og miljøtræning. Jeg begynder bl.a. at klikkertræne hvalpene, fra de er ca. 5 uger gamle. Det er utroligt, så opmærksomme og lærenemme hvalpe er i den alder!

Det aktive hundeliv

I 2014 afsluttede jeg Hund & Trænings 1½-årige instruktøruddannelse, som jeg synes har givet en fantastisk kombination af læren om de underliggende teoretiske sammenhænge og den praktiske erfaring og formidling. Uddannelsen afsluttedes af en praktisk eksamen med egen hund, en teoretisk eksamen og en praktisk undervisningseksamen.

I sommeren 2013 sagde jeg mit gode job op for at blive selvstændig inden for hundeverdenen. Det var begyndelsen på Nicedog, som nu primært udbyder hundetræning. I marts 2021 afsluttede jeg Hund & Trænings 2-årige adfærdsrådgiveruddannelse og udbyder derfor også adfærdsrådgivning, når kalenderen tillader det. 

Jeg synes, det vigtigste er, at hunden fungerer godt i hverdagen, og at man laver noget sjovt og hyggeligt sammen med den, hvor hunden får lov at bruge sine sanser og sit hoved. Det giver et enestående bånd mellem hund og ejer, at man i fællesskab løser opgaver. Det mener jeg, at klikkertræningen er formidabel til. Hundene lærer at tage initiativ, og som det så smukt er formuleret af Karen Strandbygaard Ulrich fra Hund & Træning: Hunden bliver en aktiv deltager i sin egen læringsproces. Fantastisk :-) 

Igennem årene har jeg deltaget i massevis af kurser, seminarer og foredrag. Lidt fra de seneste års hundekalender:

I Nicedog-regi: 
- Maj 2017: Nose Work kursus med Britt Nylund og Helena Lindhe, forfatterne til den populære bog, "Nosework - allt du behöver veta"! De dygtige instruktører kommer heldigvis snart tilbage :-) 
- Seminar med Clarissa von Reinhardt om stress hos hunde

Øvrige hundearrangementer:

- Adfærdsrådgiveruddannelse (2 årig uddannelse) hos Hund & Træning - afsluttet marts 2021
- Nose Work instruktøruddannelse hos Hund & Træning (Karen Strandbygaard Ulrich) - afsluttet januar 2018
- Rally instruktøruddannelse, Sydkystens Hundeskole - afsluttet december 2017
- Specialkursus med Ron Gaunt om duftens vandring i miljøet, i relation til Nose Work
- Flere kurser med Mona Kjernholm
- Simon Prins seminar (fært)
- Heidi Billkvam kursus (lydighed)
- Fred Helfers kursus (Nose Work)
- 2-dages kursus med Maria Brandel i august 2017 (lydighed) 
- Mantrailing kursus med Alun & Ina
- Nose Work foredrag med Adam Hübinette om "Færtteori og hundens søgeadfærd"
- Fri ved fod-kursus med Brian Esbensen
- Clicker Expo 2017
Clicker Expo 2016
Ray Coppinger 
Ken Ramires seminar
- Rallykursus med Lone Sommer
- Hund & Træning Motivation & Samarbejde
- Hund & Træning Diskriminationskursus
Niina Svartberg: Belønningstræning for konkurrencelydighed
- Rally inspiration-kursus for instruktører v/Johanna Allanach
Siv Svendsen kursus
- Hundedagene, 3-dages kursus med Siri Jungersen og Christina Ingerslev d. 25.-27. juni 2015
- Do as I do-kursus (Claudia Fugazza) d. 22.-23. august 2015
- Kursus i Færdighedsprøver v/Sonja Ordell Johannesen
- Nosework, intro
- Uddannet (og aktiv!) hvalpetester
- Balance & Kontrol, kursus
- BAT-foredrag v/Dogwise
- HMC (Hundesport mod cancer) kursus med Lea Nor: Overtræning og vedholdenhed
Anders Hallgren: Hundens Psykologi - og hundeejerens...
Anders Hallgren: Stress hos hunde
Clarissa von Reinhardt: Stress-seminar
Per Jensen: Hundens indre liv (foredrag)
- Irene Jarnved - Stop jagten - lær din hund selvkontrol i hverdagen
DcH Vandelkursus (2012 og 2013, i 2014 havde Zenta hvalpe)
- DcH Hundeførerweekend
- Bringsel-kurser (alternativ til rundering)
- Trickkursus, Motivation/belønningsteknik, Fri ved fod
DKK Basisuddannelse
DKK opdrætteruddannelse, Den Lovpligtige Hundeholder Uddannelse
- Hundens sprog
- Kursus om opvarmning, nedkøling og udstrækning
- Ringtræning
- Ledmanipulation og hundemassage
- Foredrag om hjerte/lungeorm (Jakob Willesen)
- Hvordan bruger hunden sin næse? Foredrag v/Kurt Verup Runefelt fra Politihundeskolen
- Foredrag om sporteori, v/ DcH Nivå
- Foredrag om hundens velvære v/fysioterapeut og hundemassør Line Lokowski
- "Drægtighed og fødsel" og "Prægning af hvalpe", foredrag v/Pernille Lillevang
- Hund & Træning foredrag:

 • Skab en unik relation til din hund (Christina Ingerslev)
 • Lederskab - fup eller fakta?
 • Er din hund bange for fyrværkeri?
 • Grrrr - det er mit!
 • Stress
 • Indkald
 • Hold kæft!
 • Sådan bliver du og din hund konkurrenceklar
 • Hvalpens første 4 måneder
 • Empowerment
 • Hundens ernæring
 • Brug dine belønninger optimalt
 

Frynse (Æ hund!) - barndommens vovse

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.