HVALPEHOLD
På hvalpeholdene arbejder vi på at give din hvalp den bedste start på tilværelsen.
Du er velkommen til at tage familien med! Også børn i alle aldre - bare de ikke løber rundt og forstyrrer de andre hvalpe og kursiser :-) 
Se de aktuelle hvalpehold HER 

UNGHUNDE / HVERDAGSLYDIGHED
Har du gået på hvalpehold, ønsker du primært at arbejde videre med hverdagslydigheden, og desuden få inspiration til aktivering af din hund, vil et unghundehold / hverdagslydighed være godt.
Se de aktuelle unghundehold HER


LYDIGHED
Nicedog har et bredt program af lydighedshold, bl.a. konkurrencelydighed, hverdagslydighed, træning for unghunde og mixhold med lydighed og aktivering. 
Se de aktuelle lydighedshold HER


RALLY
Har du lyst til en sjov form for lydighed, som styrker samarbejdet mellem hund og ejer og består af en serie af øvelser, så prøv Rally.
Se de aktuelle Rally-hold HER

NOSE WORK
Hunden trænes i at finde specifikke dufte i forskellige miljøer. Alle hunde kan være med! Træningen tilpasses den enkelte hund. Vi lægger således ud med at søge på lavendel eller godbidder/parret duft, afhængigt af hundens læringshistorie og type.
Se de aktuelle Nose Work hold HER


MIXHOLD
Mange af mine kursister synes lige som jeg, at det er sjovt at træne flere forskellige discipliner med hundene. Til det formål tilbyder jeg mixhold, hvor der trænes Nose Work, Rally og lydighed, krydret med andre aktiveringsøvelser.
Se de aktuelle Mixhold HER


IGANGVÆRENDE HOLD

Se træningstider m.m. for igangværende hold HER